Русия може да премине към одобряване на третата произведена в

...
Русия може да премине към одобряване на третата произведена в
Коментари Харесай

Русия може скоро да одобри трета своя ваксина срещу Covid-19

Русия може да премине към одобрение на третата създадена в страната през идващите дни, съобщи в петък Анна Попова - основният хигиеничен контрольор в Роспотребнадзор (Федералната работа за контрол и отбрана на правата на потребителите и човешкото благосъстояние). Това съобщи БНР.
" Институтът " Чумаков " би трябвало да получи удостоверение за регистрация след дни, само че резултатите от клиничните тествания не създадената от него ваксина към този момент са доста положителни и доста показателни “, разкри тя по време на Форума " Гайдар ".
 Вече сме последни в Европейски Съюз по ритъм на имунизация против ковид Вече сме последни в Европейски Съюз по ритъм на имунизация против ковид
България към този момент е на последно място в Европейски Съюз по брой сложени ваксини против ковид на 100 000 души население. Според данните на Statist...
На този стадий съветските управляващи издадоха позволение за незабавна приложимост на две ваксини, създадени от Института " Гамалея " () и на Института " Вектор " (EpiVacCorona).
Междувременно здравното министерство на Русия регистрира увеличение на новозаразените с ковид през последното денонощие с 24 715 до общо 3,520 531 от началото на пандемията. Бяха регистрирани и нови 555 смъртни случаи, с което техният сбор доближи 64 495.
Официалните данни демонстрират, че 2 909 680 съветски поданици са се възстановили от заболяването от началото на пандемията, до момента в който броят на тестванията за ковид, осъществени от страната, надвиши 95,6 милиона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР