Русия може да предприеме провокативната стъпка да изправи украински войници

...
Русия може да предприеме провокативната стъпка да изправи украински войници
Коментари Харесай

Зеленски предупреди Русия за линията, отвъд която преговори не са възможни

Русия може да предприеме провокативната стъпка да изправи украински бойци на съд, до момента в който Киев се готви да означи идната седмица . За това предизвести президентът на Украйна Володимир Зеленски, представен от " Франс прес ".

Зеленски са базира на информация в медиите, съгласно която Москва има намерение да организира, пленени по време на обсадата на Мариупол. Целта е той да съвпадне с годишнината от независимостта на Украйна в сряда.

Денят на независимостта на Украйна - 24 август, ще означи и шест месеца от нахлуването на съветските сили в някогашната руска република и началото на опустошителната война, която коства хиляди животи.
 Зеленски предизвести украинците за
Зеленски предизвести украинците за " грозна съветска офанзива " в Деня на независимостта на Украйна

Годишнината е на 24 август

" Ако този ненавиждан развой се състои, в случай че нашите хора бъдат докарани в тези условия в нарушаване на всички съглашения, на всички интернационалните правила, това ще бъде линията, оттатък която не са вероятни договаряния ", предизвести Зеленски.

Столицата Киев към този момент разгласи възбрана за обществени събирания. Харков също разгласи полицейски час към празника.

Вчера украинският президент още веднъж предизвести сънародниците си да бъдат бдителни тази седмица, когато страната ще отпразнува своят Ден на независимостта .

Той бе безапелационен, че украинците не би трябвало да разрешават на Москва да " популяризира отчаяние и боязън " измежду тях.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР