Русия може да ни поздрави подобаващо за Деня на независимостта,

...
Русия може да ни поздрави подобаващо за Деня на независимостта,
Коментари Харесай

Феноменът Яна ни изправи косиците: На 24 август Путин блъска с ядрено оръжие!

Русия може да ни " поздрави " уместно за Деня на независимостта, предвижда Яна Езотеричка Астрологът Яна Езотеричка направи страховита прогноза за 24 август – деня, в който Украйна отбелязва своята самостоятелност, оповестява УНИАН.

На този ден ще отбележим 31 години от нашата самостоятелност. Тя е сигурна, че Русия деликатно се е подготвила да ни „ поздрави “. Според нея има опасност от нуклеарен удар или потребление на химическо оръжие.

„ Къде тъкмо може да се случи това, е мъчно да се каже. Август може да се окаже пъкъл за Украйна. През втората половина на месеца мощно въздействие ще има Уран. Тази планета е Русия, тъй че виждам пагубни резултати “, споделя астрологът в своя канал в YouTube.  Според  Яна Езотеричка  окупаторите не инцидентно са завзели Запорожката АЕЦ. А това значи, че обстановката не е от изключително удобните.

Астрологът също по този начин означи, че децата в този момент са под опасност, тъй че дамите би трябвало да се грижат за тяхната сигурност.

" Небесната карта демонстрират, че дамите би трябвало да защитят децата си оптимално. Украйна е изправена пред условия, с които страната ни не може да се съгласи. Никакви договаряния няма да ни оказват помощ, написа Фактор. Можем да спечелим тази борба единствено с военни средства и мощ ", добави тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР