Русия мобилизира нови и нови сили и войници. Сега се

...
Русия мобилизира нови и нови сили и войници. Сега се
Коментари Харесай

Проф. Румен Кънчев: Новата техника в Украйна ще постави руската армия в много тежка ситуация, ще има и психологически ефект

" Русия активизира нови и нови сили и бойци. Сега се чака втори цикъл на готовност. Чрез тези свежи сили чака да попълни големите тежки загуби и да продължи войната. От Москва не дават знаци, че желаят договаряния. При украинците тече развой за вкарването на супер съвременна техника за сухопътен пердах. Съединени американски щати имат 8000 танка " Ейбрамс " и те се водят за най-хубавите ". Това съобщи Това съобщи проф. Румен Кънчев, специалист по геополитика и защита, съучредител на Политическа партия „ Републиканци за България “ пред БНР. 

" Имаме подаване на офанзивни системи към Украйна. Това ще промени нещата и Украйна в механически проект ще превъзхожда доста Русия. Западът непрестанно желае Русия да седне на масата за договаряния, с цел да завърши глупавата война. Русия, също така, толкоз доста затъва, откакто влезе в суверенна страна. Превъоръжаването на украинската войска ще окаже доста мощно психическо въздействие. " Ейбрамс " имат отдалеченост на стрелбата от 2 500 м, а съветските - 2 000 м. Мисля, че ще настъпи много тежка обстановка за съветската войска. Украинците ще устоят, само че съветските бойци няма да съумеят, тъй като отиват зле готови на фронта. Руското управление би трябвало да се замисли дали би трябвало да дава толкоз доста жертви. Смяната на управлението в съветската войска с ген. Герасимов, непосредствен до Путин човек, значи, че президентът държи войската да стои зад него. От външна позиция посланието е, че Русия ще се бие до момента в който може. Военният триумф на Украйна зависи от издръжливостта на съветския народ и на приятелите на Киев. Европейски Съюз няма да се огъне. Най-доброто е да се тръгне към договаряния. Вероятно ще би трябвало изчакаме лятото, когато ще се появи акцията на двете армии ", сподели още проф. Кънчев. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР