Русия казва, че най-малко 28 души са били убити, след

...
Русия казва, че най-малко 28 души са били убити, след
Коментари Харесай

Русия казва, че десетки са убити в Украйна при обстрел на пекарна в Лисичанск

Русия споделя, че минимум 28 души са били убити, откакто украинските сили са обстрелвали пекарна в град Лисичанск в окупирания източен район Луганск, с Министерството на гражданските Службата за защита, изключителни обстановки и помощ при бедствия споделя, че измежду починалите има най-малко едно дете.

Говорителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова сподели в неделя, че „ десетки цивилни “ са били вътре в постройката, когато Украйна я е блъснала благодарение на доставена от Съединени американски щати високомобилна артилерийска ракетна система (HIMARS).

Министерството на изключителните обстановки популяризира видео късно в събота, на което екипи за първа помощ намират мъртви тела и изнасят окървавени хора на носилки от руините на едноетажната постройка, която изглеждаше разрушена.

В постройката наподобява се е помещавал ресторант на име Адриатик, за който локалните управляващи споделиха, че е известно, че предлага свеж самун през уикендите, привличайки доста руснаци.

Министърът на външните работи З...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР