Русия каза на САЩ, че е лицемерно да критикуват срещата

...
Русия каза на САЩ, че е лицемерно да критикуват срещата
Коментари Харесай

Анатолий Антонов: Лицемерно е САЩ да критикуват срещата на Путин с Ким Чен Ун

Русия сподели на Съединени американски щати, че е лицемерно да подлагат на критика срещата на високо ниво на президента Владимир Путин със севернокорейския водач Ким Чен Ун, защото Вашингтон е посял безпорядък и изпраща оръжия на свои съдружници по целия свят, предава, представена от Българска телеграфна агенция.

" Съединени американски щати нямат право да ни поучават по какъв начин да живеем ", се споделя в изказване на съветския дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов.

Процъфтяващото другарство сред Ким и Путин провокира паники у Съединени американски щати и техните съдружници, отбелязва Ройтерс. Вашингтон упрекна Северна Корея, че е предоставила оръжия на Русия, само че не е ясно дали са били осъществени каквито и да било доставки.

По думите на Антонов Съединени американски щати са основали коалиция в Азия, разширили са провеждането на военни учения покрай Корейския полуостров и доставят в Украйна оръжия на стойност милиарди долари. " Време е Вашингтон да изхвърли своите стопански наказания на бунището ", сподели посланикът. " Поддържането на еднополюсното владичество, което американските публични представители толкоз обичат, към този момент не е допустимо ", добави Антонов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР