Русия изстреля почти 50 безпилотни самолета Shahed по цели в

...
Русия изстреля почти 50 безпилотни самолета Shahed по цели в
Коментари Харесай

Един ден след като Украйна удря руски военен кораб, руски дронове и артилерийски атаки прекъсват захранването в Херсон

Русия изстреля съвсем 50 безпилотни самолета Shahed по цели в Украйна и обстреля гара, където към 140 цивилни бяха събрани, с цел да заловен трен за Киев, споделиха украински публични лица в сряда. Атаката умъртви минимум петима души и прекъсна електрозахранването в по-голямата част от южния град Херсон.

Бомбардировката - против региона на Херсон и неговата столица - удари жилищни региони и мол, както и удари електрическа мрежа, оставяйки към 70% от семействата в град Херсон без електричество по време на зимните студове, съгласно регионалния шеф Александър Прокудин. Не беше допустимо незабавно да се реши по кое време зареждането може да бъде възобновено, сподели Прокудин.

Насочването към енергийната инфраструктура също беше съветска тактичност предходната зима, когато се опита да пречупи духа на украинците, като им отхвърли отопление и течаща вода.

В Одеса, различен огромен град в Южна Украйна, нахлуване с дрон умъртви двама души и рани трима, в това число 17-годишен юноша, сподели районният губерна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР