Русия изразява надежда, че евентуалната среща между американския президент Доналд

...
Русия изразява надежда, че евентуалната среща между американския президент Доналд
Коментари Харесай

Русия се надява, че срещата между САЩ и КНДР ще се увенчае с успех


Русия показва вяра, че възможната среща сред американския президент Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен Ун ще се увенчае с триумф. Това съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов в изявление за телевизия Ен Би Си, оповестено в канала на съветската дипломатическа задача във Вашингтон в "Ю Туб".

В отговор на въпроса какво мисли за вероятната среща сред хазяина на Белия дом и севернокорейския водач, Антонов съобщи: "Желая на вашата администрация успех".

"Много е значимо да спрем да се заплашваме едни други и да стартираме в действителност да работим", добави той.

Както отбелязва Антонов, в случай че такава среща в действителност се случи, тогава, по негово мнение, това ще донесе изгоди и за двете страни.

"Ще следим тази среща с интерес и вяра, че ще бъде успешна", сподели посланикът. "Моля, не забравяйте, че Северна Корея е наша съседка и ние, несъмнено, сме доста загрижени за това, което се случва в района, тъй като не желаеме Далечният ни Изток да бъде обиден по какъвто и да било метод от нуклеарен или ракетен тест".

На въпрос дали Москва има сходни упоритости за аналогична среща с Пхенян, Антонов разяснява също по този начин, че съгласно него е "по-добре е да се организират срещи сред водачи, сред дипломати", в сравнение с да се изгонват длъжностни лица. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР