Русия избира президент, 110 милиона руснаци имат право на глас.

...
Русия избира президент, 110 милиона руснаци имат право на глас.
Коментари Харесай

На изборите в Русия: Няма съмнение, че безспорният победител ще е Владимир Путин

Русия избира президент, 110 милиона руснаци имат право на глас. Няма подозрение, че безспорният победител ще бъде Владимир Путин. Въпросът е с какъв брой и при каква изборна интензивност. Междувременно председателката на съветската Централна изборна комисия заяви, че уеб сайтът на ЦИК е бил подложен на компютърна офанзива от IP-адреси от 15 страни. Засега не е ясно дали тази офанзива ще се отрази на преброяването на бюлетините.

 Избори в Русия: 110 милиона души гласоподават за нов президент Избори в Русия: 110 милиона души гласоподават за нов президент
Около 110 милиона руснаци се изправят пред урните, с цел да решат кой ще ръководи страната през идващите шест години. За сигурността на вота се грижат...

Като същински празник - по този начин наподобяват изборите в Русия. Няма информация за опашки пред секциите, само че потокът от хора е непрестанен.

Виктория Сергеенко: " Гласувах за просперитета на нашата страна. За нас, за мен и за фамилията ми изборите са значими, ние постоянно участваме. Познаваме претендентите. Гласуваме за бъдещето на Русия. " Нина Коваленко: " Винаги гласоподавам и за мен това е като празник. Знаех за конй кндидат желая да гласоподавам, а и правнучката оказа помощ и сподели своето мнение. " Станислав Наумов: " Знаете ли, доста почитам политиците, които направиха вероятни демократичните промени в нашата страна. Мисля, че е значимо това да продължи, и да бъдем едно съвременно и отворено общество, и конкуретноспособна стопанска система. "
Правото си на глас към този момент упражниха и някои от претендентите за президентския пост. Владимир Путин пусна бюлетината си в секция в постройка на Руската академия на науките, където гласоподава и на предходните избори през 2012 година На въпрос какъв резултат ще счита за сполучлив, Путин отговори:
Владимир Путин, претендент за президент: " Всеки, който дава право да се извършва длъжността президент на Руската федерация. "
Правото си на глас към този момент упражниха претендентът на Комунистическата партия - Павел Грудинин и на Либералн-демократическата партия - Владимир Жириновски. 145 000 наблюдаващи, от тях 1 500 от чужбина, наблюдават изборния развой за нередности и нарушавания.

Вече се появиха информации, че има секции, в които камерите не са ориентирани към гласуващите, както и за нерегламентирани промени при регистрация на гласоподаватели. Повече от 500 хиляди души се грижат за сигурността на вота.
 © Българска телеграфна агенция  Владимир ​Путин ще счита за триумф всеки % от гласовете Владимир ​Путин ще счита за триумф всеки % от гласовете
Кандидат-президентът и сегашен държавен глава на Русия Владимир Путин сподели, че ще счита за триумф всеки % от гласовете, който дава му право да из...

Към 10:00 часа московско време в президентските избори в Русия са дали своят вот 16,55 на 100 от гласоподавателите, заяви председателката на ЦИК Елла Памфилова, съобщи ТАСС. През 2012 година към този час интензивността е била 6,53 на 100.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР