Русия има еднолично управление и пътят на страната до голяма

...
Русия има еднолично управление и пътят на страната до голяма
Коментари Харесай

Руски астролог: Преврат няма да има, но Путин ще умре през 2023 година

Русия има еднолично ръководство и пътят на страната значително зависи от това, кой е владетелят.

Неслучайно към здравето на Путин витаят всевъзможни клюки.

Евентуални здравословни проблеми за Путин са проблем за цяла Русия. 

Дори астролозите започнаха да дават прогнози за положението му. 

Още през август 2022 година здравето на съветския президент Владимир Путин ще стартира да се утежнява. Такава прогноза направи съветският мъдрец и окултист Андрей Космач в изявление с правозащитника Марк Фейгин.

В същото време специалистът е сигурен, че здравословното положение на Путин ще се утежни доста, само че прелом в Руската федерация няма да има.

„ През август ще стартира мощно утежняване на здравето на съветския президент, което се удостоверява от доста фактори, в това число неговата натална карта и така наречен безоблачен хороскоп. 

Факт е, че даже знаем минутата на раждането на Путин, която е доста рядко. 

А от август до края на октомври стартира процесът на овакантяване му от власт. Де юре той ще остане президент и де факто цялата власт ще премине в ръцете на така наречен групово ръководство орган, който можем да назовем Държавен съвет, който, апропо, също е включен в Конституцията на Русия – той участва там “, означи Космач, представен от УНИАН.

Той не е сигурен, че това събитие ще стане обществено известно, само че както нормално управляващите в Москва ще се опитат да го скрият.

„ Толкова доста специалисти и анализатори считат, че някакъв дворцов прелом е вероятен в Русия, само че, знаете ли, за жалост, тези специалисти и анализатори бъркат. Знаете ли, просто няма кой да го направи, този прелом. Ще обясня за какво.

Всички чиновници, всички олигарси и всички чиновници по сигурността са дървени бойци на Oorfene Juice, където самият съветски суверен е работил като Oorfene Juice - това са неговите деца, това са неговите творения, които са основани от него по негово сходство и облик. Предани са му. Но тяхната лоялност се основава единствено на едно нещо - боязън и нищо друго “, сподели Космач, съобщи Блиц.

По думите му след пролетното затъмнение през 2023 година, цялостното слънчево затъмнение на 20 април 2023 година и полусяното лунно затъмнение на 5 май 2023 година „ животът на съветския президент ще завърши. " Днес можем с убеденост да заявим, че 98,5% от това (смъртта на Путин) ще се случи на 23 май. И остават единствено 1,5%, че тази мъка ще се проточи до 23 август “, сигурен е философът.

„ Вселената, Висшият разсъдък, Господ или там както го наричат неслучайно избраха съветския президент за „ проектант на хаоса “. Защото кой, в случай че не той, е кадърен да унищожи това, което преди изглеждаше фундаментално и непоклатими и сплотяващи тези, които преди се смятаха за априори невъзможни за обединение… “, заключи окултистът.

Струва си да се означи, че съгласно Космач тази прогноза е направена от трите най-хубави светила в света в региона на светската астрология - област на астрологията, която учи исторически и културни трендове, ориста на нациите и огромни групи хора, метеорологични условия и трусове и други значими международни събития.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР