Русия има дух на родолюбие, което на Запад липсва. Това

...
Русия има дух на родолюбие, което на Запад липсва. Това
Коментари Харесай

Русия има дух на родолюбие, което на Запад липсва

Русия има дух на родолюбие, което на Запад липсва. Това написа в собствен коментар по отношение на изборите в Русия Мажд Алгафари.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Скоро не съм ви писал, тъй като съм покрит с ремонтни действия, само че няма по какъв начин да избегна мнения ми за изборите в Русия

Браво, РУСИЯ

Руснаците избраха своя Президент – Владимир Путин

Въпреки опитите на Запада да промуши свои в президентските избори в Русия, това не стана, тъй като там, в онази страна – Русия, има дух на родолюбие, което на Запад липсва. Липсва и у нас. Ако и ние бяхме задоволително родолюбци, тия западняци нямаше да могат да си назначават свои, които да ръководят страната ни. Е, единствено Президента Румен Радев малко им убегна, но има и такива моменти.

Честито, Русия. Избора на Путин за следващ шестгодишен мандат е освен гаранция за развиването на Русия, само че и гаранция за по-добър живот на планетата.

Изборите в Русия били манипулирани

Да, само че пък аз и без да съм бил наблюдаващ на изборите в Русия ще ви кажа, че не са. Защо ли? Ами вижте какви са репортажите на нашите медии. Няколко десетки души се изтипосали пред посолството на Руската Федерация в София и скандират срещу Путин. Същите тези, считайки се за съпротива, не посмяха да влязат в посолството с цел да гласоподават под претекст, че ще бъдат арестувани в посолството. В същото време, нашите медии ни демонстрират опашката пред посолството, където хората чакат по 3-4 часа с цел да гласоподават.

Следователно, тези които влизат да гласоподават, а и те си го споделиха, че ще гласоподават за Путин. През входа на посолството влязоха хиляди, а от вън останаха няколко десетки от тези, които са срещу Путин. Е, в този момент стана ли ви ясно какъв е % на подкрепящите Путин и съпротива. Тук в България съотношението е най-малко 90 на 10 %. Ами то и резултатите от изборите в Русия демонстрираха същото. Та, благи журналя.

Самите вие ни показахте, само че не се усетихте, че поддръжката за Путин е голяма, а не такава каквато ни я представихте в текстовете и мненията към репортажите ви.

Който и да попитахте пред посолството, всеки ви сподели, че ще гласоподава за Путин

На камерата едно, а вашите мнения и текстове друго. Да, разбирам ви. Някой ви е споделил или по-точно наредил, да ни говорите за операции, само че не ви сподели, да не вършиме изявленията с хората от опашката, че ще се изложите и ще изглеждате смешни пред публиката ви.

Освен това, операция на резултатите се прави при интензивност не повече от 25-28 %. Но да ми говорите за операция при интензивност над 75% е смешно. За съпоставяне вижте резултатите от изборите в България.

Няма да ви отегчавам повече с моите размишления, а и работа ме чака – майстори, бригади, материали, поправки и така нататък

Успешен ден на всички и се учете от руснаците.

С почитание: Мажд Алгафари

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Путин победи с рекордните 85,13% от гласовете след обработката на 100% от протоколите на изборите за държавен глава.

Броят на териториалните изборни комисии е 128. Броят на териториалните изборни комисии, които са предали информация е 128. Резултатът на Путин Владимир Владимирович е 85,13% “, се споделя в изказването.

Кандидатът от партия „ Нов народ “ Владислав Даванков получи 6,65% от гласовете. Николай Харитонов от КПРФ – 3,84%, Леонид Слуцкий от ЛДПР – 2,83%. При отдалеченото електронно гласоподаване Путин получи 89,1%, Даванков – 4,4%, Харитонов и Слуцки – надлежно 3,3% и 3,2%.

Путин благодари на руснаците за това, че са дали своят вот и са го подкрепили на изборите, които се очакваше да завоюва с разгромна преднина.

„ Искам да благодаря на жителите на Русия…, които пристигнаха в изборните секции и гласоподаваха “, съобщи Путин, откакто екзитполовете и първите резултати на ЦИК демонстрираха, че е на път да получи 88% отгласовете.

Той насочи и „ специфични думи на признателност към нашите войници… които извършват най-важната задача да пазят нашия народ “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР