Русия има доказателства, че САЩ опитват да се намесят в

...
Русия има доказателства, че САЩ опитват да се намесят в
Коментари Харесай

Русия: САЩ се месят в изборите ни. Имаме доказателства

Русия има доказателства, че Съединени американски щати пробват да се намесят в президентските й избори. Това съобщи съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков, представен от РИА Новости.

Съединени американски щати пробват да всеят безпорядък в Русия и американските наказания целят да дестабилизират страната, сподели Рябков на съвещание на краткотрайната комисия към Съвета на федерацията за отбрана на държавния суверенитет и попречване на интервенция в делата на Русия.

Според отчет на тази комисия към горната камара на съветския парламент западните стратегии за интервенция се ползват все по-внимателно и постоянно са завоалирани.

"Чуждите подривни стратегии постоянно се образуват на правилото на мозайката по подобен метод, че съвсем всеки детайл от нея може да наподобява като инцидентно събитие, непринудено, без външен надзорен център и на пръв взор не опонира на закона ", се споделя в отчета.

"Грубата и противоправна интервенция на формален Вашингтон в суверенните каузи на редица страни членки на Организация на обединените нации " не трябва да се отъждествява с целия американски народ, а с "представителите на обществено-политическите, научни и експертни кръгове ", се добавя в отчета, който назовава обстановката в Съединени американски щати "диктатура на малцинството ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР