Русия и Куба трябва да си помагат в сегашните условия,

...
Русия и Куба трябва да си помагат в сегашните условия,
Коментари Харесай

Медведев: Русия и Куба трябва да си помагат, така че световният ред да бъде по-справедлив

Русия и Куба би трябвало да си оказват помощ в сегашните условия, тъй че международният ред да бъде по-справедлив, сподели Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, ръководител на Единна Русия, в петък на среща с ръководителя на Народното събрание на националната власт (еднокамарен парламент) и Държавния съвет на Куба Естебан Ласо Ернандес, оповестяват съветски медии.

„ Светът не става по-прост, той става все по-сложен. И нашата обща задача е да си оказваме помощ, тъй че международният ред да бъде по-справедлив. Нашите страни знаят какво е, цялата история на Куба е история на битката за самостоятелност, която вие водите сполучливо от десетилетия ", сподели Медведев на Ернандес.

Заместник-шефът на Съвета за сигурност означи, че " имаме задоволително разнообразни проблеми ".

„ В този смисъл имаме защо да приказваме ", добави още Медведев.

Медведев приветства сърдечно ръководителя на кубинския парламент и назова визитата му блестящо доказателство за специфичните, другарски връзки сред страните.

„ Срещата ни с вас е опция за продан на настояща информация за двустранното съдействие, междупарламентарно, междудържавно и междупартийно, и по настоящи въпроси от интернационалния дневен ред ", добави заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

През ноември кубинският президент Мигел Диас-Канел също посети Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР