Русия и Китай са обединени от задачата за изграждане на

...
Русия и Китай са обединени от задачата за изграждане на
Коментари Харесай

Володин: Русия и Китай са обединени от задачата за изграждане на суверенни държави

Русия и Китай са обединени от задачата за създаване на суверенни страни, посочена в техните съществени закони. Това сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин на среща с преподаватели и студенти от Нанкинския университет, учещи съветски език, оповестяват съветски медии.

" Ние сме обединени - както Русия, по този начин и Китай - от една задача, която е отразена в нашите конституции, главните закони на нашите страни. Изграждане на суверенни страни ", сподели Володин.

Володин уточни, че резултатите, които са постигнали и Китай, и Русия, са реализирани значително с помощта на техния суверенитет, само че друг метод, в случай че проучваме развиването на други страни, не би довел до подобен напредък и резултати.

" Загубата на суверенитет в последна сметка води до загуба на държавност. И въз основа на числа и обстоятелства не са останали доста страни, които имат безспорен суверенитет. Но суверенитетът не е единствено държавност, това е опазване на традиции, обичаи, история, просвета, език. Всичко, което дефинира идентичността на една нация. И религия ", продължи Володин.

Политикът посочи, че загубата на суверенитет, в противен случай, води до увеличение на външното въздействие „ върху развиването, а историята е ерозирана, културата претърпява промени “.

„ Възможно е езикът също да се губи. В резултат на това страната престава да съществува. Следователно нашата страна и Китай са за многополюсен свят и обективен международен ред, който разрешава на всички страни да пазят своя суверенитет и да се развиват в в сходство с техните цели и задания “, добави още Володин.

" Живеем във време на провокации, само че това не е единствено време, когато се сблъскваме с проблеми, това е време на благоприятни условия. През последните 10 години против Руската федерация са въведени 17,5 хиляди наказания ", напомни Володин и добави че против Китай също са почнали търговски войни и са въведени ограничавания.

„ Въпреки това, уточни Володин, в случай че през 2012 година Китай беше втори, а Русия шеста измежду международните стопански системи, то в края на предходната година Китай зае първо място, Русия стана петата стопанска система в света. света, най-голямата стопанска система в Европа. ”

" Ето резултатът, ето резултатът от неприятелските дейности. Вие и аз виждаме: тези, които започнаха санкционната война, пострадаха от същото ", разяснява Володин.

Делегацията на Държавната дума, водена от Володин, е на публично посещаване в Китай от 21 ноември. В Пекин Володин организира срещи с китайския президент Си Дзинпин и ръководителя на Постоянния комитет на Общокитайското заседание на народните представители Джао Леджи. Депутатите дойдоха в Нанкин на 22 ноември. В същия ден Володин се срещна със секретаря на комитета на Китайската комунистическа партия на провинция Дзянсу, ръководител на Постоянния комитет на Народния конгрес на провинция Дзянсу Син Чансин. В четвъртък сутринта ръководителят на Държавната дума и депутатите поставиха венец пред паметника на водачите герои от Войната на съпротивата против Япония в Нанкин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР