Русия и Китай демонстрираха днес своето безгранично приятелство по време

...
Русия и Китай демонстрираха днес своето безгранично приятелство по време
Коментари Харесай

Путин посрещна Си Дзинпин в Кремъл

Русия и Китай демонстрираха през днешния ден своето " безгранично другарство " по време на обилна гала в Кремъл, имаща за цел още повече да заздрави връзките сред тях на фона на сраженията в Украйна.

Руският президент Владимир Путин посрещна китайския водач Си Дзинпин в Големия Кремълски замък, където двамата организираха диалози, на които участваха и висши чиновници от двете страни.

Си се изкачи постепенно по застланото с червен килим стълбище на остарелия имперски замък, по което бяха подредени гвардейци в парадни униформи в стила на 19-и век. Путин чакаше да поздрави китайския президент в Георгиевската зала.

????????????????Xi Jinping arrived in the Kremlin for talks with Putin
— AZ???????????????? (@AZgeopolitics)

Двамата водачи, облечени с черни костюми и тъмночервени вратовръзки, влязоха в голямата зала с полилеи от противоположни страни и се ръкуваха в средата й, а през това време звучаха националните химни на Русия и Китай.

Бляскавата гала отразяваше значимостта на тридневното посещаване на Си в Русия, почнало през вчерашния ден. Китайският водач е отседнал в чисто нов хотел, китайска благосъстоятелност, в центъра на Москва. Той се придвижваше в съветската столица с лимузина " Хунци ", китайско произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР