Русия и Иран подкрепят животното Башар Асад. Така коментира държавният

...
Русия и Иран подкрепят животното Башар Асад. Така коментира държавният
Коментари Харесай

Тръмп: Русия и Иран подкрепят животното Башар Асад

Русия и Иран поддържат " животното " Башар Асад. Така разяснява президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в Twitter информацията за осъществена химическа офанзива в сирийския град Дума.
Непотвърдена информация сочи, че сирийските държавни сили са направили химическа офанзива в града - последният бастион на бунтовниците край Дамаск. Русия и Сирия отхвърлят информацията.
" Много починали, в това число дами и деца, безсмислена химическа офанзива в Сирия. Районът на зверства е блокиран и обграден от сирийската войска, което е изцяло недопустимо за външния свят. Президентът Путин, Русия и Иран са виновни за поддържането на животното Асад. Висока цена ще заплати ", написа Тръмп в обществената мрежа.
Той прикани за неотложно допускане на здравна помощ.

If President Obama had crossed his stated Red Line In The Sand, the Syrian disaster would have ended long ago! Animal Assad would have been history!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 8 април 2018 година
" Ако президентът Обама беше пресякъл обрисуваната от него алена линия върху пясъка, сирийската злополука щеше да е завършила доста от дълго време. Животното Асад щеше да бъде история ", разясни президентът, имайки поради предизвестието на някогашния президент, който се закани да удари Дамаск, в случай че употребява химически оръжия, което по този начин и не направи.
По-рано един от съветниците на президента по вътрешна сигурност предизвести, че Съединени американски щати не изключват ракетна офанзива в отговор на информацията за химическа офанзива.
Междувременно генерал-майор Юрий Евтушенко съобщи, представен от съветски медии, че Москва се приготвя да изпрати съветски експерти по нуклеарна, химическа и биологична отбрана в Дума след освобождението на града, с цел да съберат данни, които ще потвърдят изфабрикуваното естество на тези изказвания.
Той добави, че " няколко западни страни " се пробват да попречат да се възобнови интервенцията за изпъждане на бойците от " Джаиш ал ислам ", употребявайки тематиката за употребявани химически оръжия от сирийските сили.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР