Русия и Беларус предприемат всички мерки, за да се защитят

...
Русия и Беларус предприемат всички мерки, за да се защитят
Коментари Харесай

Лавров: Москва и Минск правят всичко, за да се защитят от „посегателствата“ на Запада

Русия и Беларус подхващат всички ограничения, с цел да се защитят от " похищенията " на западните съседи на Минск. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров на среща с президента на Беларус Александър Лукашенко, оповестяват съветски медии.

" Що се отнася до специфичната военна интервенция, дружно с нашите белоруски съдружници и другари, ние подхващаме всички нужни ограничения, с цел да се защитим от възможни похищения, както казахте, от вашите западни съседи. Виждаме по какъв начин в северната част на Европа, която беше значително неутрална територия, в този момент се основава НАТО - Финландия, Швеция - всичко това е доста покрай нашите граници ", сподели още Лавров.

Ръководителят на съветското външно министерство акцентира, че договореностите сред Русия и Беларус в региона на военното съдействие са навременни за подготвеност за всякакво развиване на събитията.

„ Напълно съм склонен с вас, че договореностите, които двамата президенти реализират в региона на нашето военнотехническо, военно и отбранително съдействие, са доста, доста съвременни от позиция на подготвеност за всякакво развиване на събитията ", разяснява Лавров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР