Русия е започнала да изтегля военни и бойна техника от

...
Русия е започнала да изтегля военни и бойна техника от
Коментари Харесай

Русия изтегля военни и техника от Сирия заради Украйна


" Русия е почнала да изтегля военни и бойна техника от Сирия, с цел да запълни празнините на фронтовете в Украйна ", това написа в. " Ню Йорк таймс ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7752
По данни на американското издание въоръжените сили на Москва са подхванали огромна интервенция по предислоциране на жива мощ и техника от близкоизточната страна към Украйна. " Според източници от израелски специфични служби единствено през предишния месец съветските военни са транспортирали няколко зенитноракетни комплекса С-300 от северозападния град Масиаф към базата си на брега на Средиземно море край град Тартус. Оттам С-300 са отплавали към съветското пристанище на Черно море Новоросийск, което се намира покрай окупирания през 2014 година украински полуостров Крим ", написа още вестникът.

" Анализатори показаха мнението си, че намаляването на съветското военно наличие в Сирия може да стане мотив еврейската  страна да преразгледа позицията във връзка с израелската помощ за Украйна. В момента в близкоизточната страна оказва на Украйна филантропична и здравна помощ. В държавното управление на Израел все по-често се се чуват гласове за показване и на оръжия за въоръжените сили на Киев ", добави " Ню Йорк таймс ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР