Русия е заинтересована руските туристи да почиват в България и

...
Русия е заинтересована руските туристи да почиват в България и
Коментари Харесай

Русия иска туристите ѝ да почиват в Българи

Русия е заинтригувана съветските туристи да почиват в България и тази година се планува те да са още повече, разяснява Олег Сафонов, началник на Федералната организация по туризъм на Руската федерация на среща с министъра на туризма Николина Ангелкова.

Двамата са разговаряли в рамките интернационалното туристическо ревю "Интурмаркет " в Москва, където България се показва с народен щанд. Ангелкова показва, че Русия е един от стратегическите туристически пазари за България и през предходната година заема 5-о място в националната ранглиста за брой визити в нашата страна с близо 558 хиляди пътувания. В първия месец на тази година съветските туристи у нас са повече от 9,6 хиляди

Национален маркетингов център Visit Russia се чака да бъде открит тази година в България. Идеята за центъра, който ще форсира развиването на туризма сред двете страни, е на Ангелкова, добавя българското Министерство на туризма.

Олег Сафонов разяснява, че се търсят способи за задълбочаване на съдействието в бранша. Една от опциите е общи дейности в областта на круизния туризъм, което ще бъде разисквано на взаимна работна група. Перспективна концепция е и основаването и одобряването на план за Черноморска кухня.

България и Федералната организация по туризъм на Руската федерация имат обичаи в партньорството за начинания подпомагащи развиването на туризма.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР