Русия е в изолация, но тя има доста голям ресурс

...
Русия е в изолация, но тя има доста голям ресурс
Коментари Харесай

Илиян Василев: Русия е в изолация, но тя има доста голям ресурс и войска в Украйна

Русия е в изолираност, само че тя има значителен запас и армия, която е в Украйна. Това сподели за обзорното предаване " Това е България “ на Радио " Фокус “ енергийният и политически анализатор, някогашен дипломат на България в Москва Илиян Василев. " Така че не може да се чака от през днешния ден за на следващия ден войната да завърши с нейното отдръпване. Още би трябвало време политическото управление да осъзнае цялата тежест на обстановката и че те нямат излаз. И най-малко да се приближи до приемане на изискванията на Украйна. Но магическо решение на спора мъчно може да се чака “.

Пряка опасност за Путин няма, счита Василев. " Неговата опасност е от безизходицата, пред която са изправени и олигархията, и управническата класа. Не идеолози като Дугин са проблем. Проблем са тези, които станаха много богати и те не виждат пред себе си вероятност, глобите последователно ерозират поддръжката за Путин. Дугин освен подлага на критика властта по принцип, той към този момент подлага на критика и персонално Путин. Дори в България след рухването на Херсон обичайни последователи на Путин започнаха да се съмняват в неговата власт, започнаха да схващат, че корупцията, която е фундаментът на властта на Путин, в последна сметка го унищожава. Краят на Путин е предупреден и е въпрос на време “.

Войната на Путин без Путин е допустима, само че е малко евентуална, счита Василев. " Путин влезе в тази война, тъй като беше измамен от неговите военни и най-много от ФСБ. “

Оказа се, че втората по мощ войска в света е на път да бъде победена и то освен, тъй като няма съответен дух, само че тъй като икономическата база на тази армия отсъства, добави Василев.

Аз се опасявам само от това, че огромна част от съперниците на Путин, които са от така наречената демократична част на обществото, те напуснаха Русия, съобщи Василев. " Над 7 милиона излязоха незабавно. Проблемът е, че при решение на проблемите вътре в самата Русия и определяне на това кой ще продължи след Путин, решенията ще се вземат още веднъж в класическата традиция на царската политика от един стеснен кръг и евентуално ще има един промеждутъчен стадий, т.е. нестабилен стадий, преди да дойдат по-дългосрочните решения на властта в Русия. Времето доста припомня на Февруарската гражданска война от 1917 година, ние чакаме в този момент подобен вид гражданска война “.

Вариантите за развиване на войната в Украйна са три, показа специалистът. " Единият е победа на Украйна, вторият – победа на Русия и третият е някакъв микс от двете – някакво помирение. На този стадий няма по какъв начин Украйна да не завоюва, защото зад нея има целият запас на Европа и Съединени американски щати “.

Нашите политици не схващат да разчитат знаците на Европа, а и толкоз са се уплашили, че виждат, гледат и не имат вяра на очите си и по тази причина стават все по-неуверени, а политическата конюнктура ще се промени. съобщи Василев. " Дотолкова ще се промени, че Източна Европа ще излезе на напред във времето като независим състезател. “

Цоня СЪБЧЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР