Русия е уверена в себе си, в своята правота и

...
Русия е уверена в себе си, в своята правота и
Коментари Харесай

Путин: Невероятно е, но германски танкове отново ни заплашват

Русия е уверена в себе си, в своята справедливост и победа, съобщи през днешния ден президентът Владимир Путин, представен от ТАСС.

Путин сподели това на церемониален концерт във Волгоград (бившия Сталинград) по случай 80-ата годишнина от успеха на Съветския съюз над нацистка Германия в борбата при Сталинград - едно от решаващите сражения през Втората международна война.

Тази победа е празненство на живота и справедливостта , съобщи Путин и поздрави всички руснаци с годишнината. Сталинград вечно ще символизира непобедимостта на съветския народ, акцентира той. Путин увери, че Русия има доста другари по света.

" Невероятно е, само че немски танкове " Леопард " още веднъж ни заплашват ", сподели съветският президент, представен от Франс прес. Той посочи, че Русия има " с какво да отговори " на тези, които я заплашват.

Речта на Путин бе в унисон с упованията на организация Ройтерс, която предвижда, че той ще употребява случая, с цел да сплоти руснаците в поддръжка на военната си акция в Украйна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР