Русия е унищожила противовъздушната отбрана и военновъздушните сили на Украйна

...
Русия е унищожила противовъздушната отбрана и военновъздушните сили на Украйна
Коментари Харесай

Противовъздушната отбрана на Украйна е унищожена: Русия

Русия е унищожила противовъздушната защита и военновъздушните сили на Украйна с поредност от прецизни офанзиви, се споделя в изказване на Министерството на защитата на страната, откакто летища и писти в страната бяха разтърсени от детонации, съобщи RT.

В четвъртък сутринта публични лица също по този начин обявиха, че украинските граничари не оказват опозиция на настъпващите съветски войски, които са се придвижили, откакто президентът Владимир Путин подписа заповед за започване на "специална интервенция " в Донбас.

В същото време публични лица отхвърлиха изказванията на ръководителите на защитата на Киев, че Русия е изгубила най-малко един боен аероплан над страната по време на офанзивата.

В по-ранно изказване Москва заяви, че нанася удари по детайли от военната инфраструктура на Украйна.

Русия стартира офанзивата против Украйна в четвъртък сутринта по заповед на президента Владимир Путин, който съобщи, че задачата на интервенцията е да демилитаризира и "денацифицира " Украйна.

Руският водач съобщи, че военните дейности са нужни, с цел да се спрат украинските офанзиви против двата отделили се района Донецк и Луганск, които Москва призна за суверенни страни в понеделник. Той съобщи, че Русия може да бъде нападната от украинските радикали, в случай че въздействието им в страната не бъде понижено, и упрекна западните страни, че въоръжават Киев против Русия.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР