Русия е технически готова за ядрена война. САЩ разбират, че

...
Русия е технически готова за ядрена война. САЩ разбират, че
Коментари Харесай

Путин предупреди, че Русия е готова за ядрена война

Русия е механически подготвена за нуклеарна война. Съединени американски щати схващат, че в случай че изпратят войски в Украйна, Русия ще третира този ход като интервенция и ще докара до ескалация на войната, разгласи президентът Владимир Путин пред телевизия " Россия-1 " и осведомителна организация РИА, съобщи Ройтерс. 

Путин обаче посочи, че не вижда нужда от потреблението на нуклеарни оръжия в Украйна. 

Той съобщи, че Русия е подготвена да беседва за тази страна, само че единствено когато диалозите се основават на действителности. Относно обстановката на " линията на прикосновение " Путин сподели, че там самодейността " е изцяло предадена " на съветските сили, заяви Българска телеграфна агенция. 

Относно украинските офанзиви, Путин съобщи, че главната им цел е в случай че не да нарушат президентските избори в Русия, то най-малкото някак си да попречват естествения развой на волеизявлението на жителите, заяви Българска телеграфна агенция. Путин още веднъж акцентира, че потреблението на нуклеарни оръжия е заложено в нуклеарната теория на Кремъл. 

" Оръжията съществуват, с цел да ги използваме ", сподели Путин. " Ние имаме наши лични правила ", добави той.

Русия ще разположи военни на границата с Финландия, откакто тя влезе в НАТО. Той дефинира присъединението на Финландия и на Швеция към алианса като " безсмислена стъпка " и добави, че Русия ще разположи системи за заличаване и военнослужещи на границата с Финландия. " Ние нямахме военни там, само че в този момент ще имаме. Там нямаше системи за заличаване, само че в този момент те ще появят ", сподели Путин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР