Русия е сериозна заплаха за сигурността на Швеция и е

...
Русия е сериозна заплаха за сигурността на Швеция и е
Коментари Харесай

Шведската полиция по сигурността: Русия е сериозна заплаха, все по-агресивна в действията си

Русия е сериозна опасност за сигурността на Швеция и е все по-агресивна в дейностите си, сподели шведската полиция по сигурността, представена от

" Русия сега е единствената най-голяма опасност (за Швеция) ", сподели шведската работа по сигурността в изказване. " Действията на режима са непредвидими, а той е податлив да поема огромни опасности ".

Шведската работа сподели, че войната в Украйна е трансформирала фрапантно ситуацията със сигурността и че Русия е освен непосредствена военна опасност за Швеция, само че е опасност и за вътрешната й сигурност.

" Русия счита Швеция за част от Европа, НАТО и груповия Запад ", сподели Даниел Стенлинг, началник на контраразузнаването. 

Швеция и Финландия подадоха предходната година молба за присъединение към НАТО директно преди съветската инвазия в Украйна. Службите по сигурността споделиха, че Китай и Иран са другите две най-големи закани за Швеция и че двете страни си сътрудничат с Русия, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Чуждестранните сили харчат големи средства за нелегално придобиване на съвременни технологии в Швеция ", споделиха те. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР