Русия е регистрирала 7 533 нови случая на коронавирус за

...
Русия е регистрирала 7 533 нови случая на коронавирус за
Коментари Харесай

Русия с нов скок заболели от коронавирус

Русия е записала 7 533 нови случая на ковид за денонощие, спрямо 7 212 ден по-рано.

Това прави общо 1 143 571 , заяви федералният център за реакция в събота, представен от " Спутник ".

Най-голямото нарастване е регистрирано в столицата Москва , където са регистрирани 1792 нови позитивни теста. Освен това бяха открити 232 нови случая в Санкт Петербург и още 204 в Московска област.

Центърът за реагиране също по този начин оповестява за 169 смъртни случая, свързани с ковид , през последните 24 часа, което води до сбор на починалите до 20 225 души.
 Коронавирус: Кметът на Москва подреди на възрастните да си останат по домовете
Коронавирус: Кметът на Москва подреди на възрастните да си останат по домовете

" За страдание ние виждаме доста нарастване

За 6 004 души е доказано, че са се възстановили от заболяването през последния ден, което води до общо 940 150 излекувани.

Повишаването на броя на случаите в събота е най-голямото, следено в Русия от юни насам.

Ръководителят на националния контролен орган по публично опазване на здравето Анна Попова съобщи, че увеличението се дължи на неспазване на жителите на епидемиологичните рекомендации на страната.

Попова добави, че чиновниците в региона на публичното опазване на здравето са очаквали повишаване на новите случаи с настъпването на грипния сезон при започване на есента.

даде в петък нови рекомендации на фона на възходящия брой нови случаи в съветската столица. Възрастните жители и тези с хронични заболявания са помолени да останат у дома, а огромните компании - да трансферират чиновниците на отдалечена работа, където е допустимо.
 Москва с най-вече случаи на ковид от юни
Москва с най-вече случаи на ковид от юни

Днес в столицата са регистрирани 1050 нови случая

Ваксината, създадена от Изследователския институт по вирусология и микробиология " Гамалея ", Sputnik V, към този момент е на първо време в своите клинични изпитвания спрямо имунизациите, създадени в други страни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР