Русия е разочарована от реакцията на западните държави към основните

...
Русия е разочарована от реакцията на западните държави към основните
Коментари Харесай

Руското външно министерство заяви, че е разочаровано от реакцията на Запада към исканията за сигурност

Русия е разочарована от реакцията на западните страни към главните претенции на Москва в региона на сигурността, само че вижда сериозността на метода на съперниците ни към редица аспекти на тази тематика, сподели източник от съветското външно министерство.

„ Да, разочаровани сме, че съгласно нашите съществени претенции няма придвижване към Русия. Но в това време виждаме сериозността на метода на съперниците към редица аспекти, в това число настоящия дневен ред в региона на контрола на въоръженията “, съобщи ТАСС думите на източника.

По негово мнение, „ мъчно е да се каже, че е направена действителна крачка от Запада към нас “, само че може да се каже, че „ има интерес от продължение на разговора, което единствено по себе си е позитивно “.

Припомняме, че в сряда испанското издание El Pais разгласява цялостния текст на поверителния отговор на Съединени американски щати и НАТО на предложенията на Русия за гаранции за сигурност. В същия ден Вашингтон удостовери достоверността на отговора на Москва, оповестен в El Pais.

Заместник-държавният секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Виктория Нуланд сподели, че Москва е хипотетично виновна за приключването на информация.

Сенатор Константин Косачев сподели в коментар пред в. ВЗГЛЯД, че „ За нашите „ сме съвсем сигурни “. Съединени американски щати още веднъж трансферират отговорността за протичащото се от болната глава към хубавичко “.

В петък представителят на президента Дмитрий Песков сподели, че Кремъл реагира отрицателно на изказванията на американската страна, че Русия сякаш е обявила обществено отговора на Съединени американски щати по отношение на гаранциите за сигурност, Москва не позволява сходно стичане на събитията.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР