Русия е модифицирала автомата Калашников АК-12, който нейните сили използват

...
Русия е модифицирала автомата Калашников АК-12, който нейните сили използват
Коментари Харесай

Русия модернизира автомата Калашников

Русия е модифицирала автомата " Калашников " АК-12, който нейните сили употребяват в Украйна, с цел да се усили скорострелността му и бойците да имат по-голям надзор върху режимите на пукотевица, заяви РИА Новости, представена от Ройтерс. Руската организация се базира на шефа на концерна " Калашников ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7055
Ръководителят на предприятието съобщи, че през тази година са извършени няколко заседания за потреблението на автомати АК-12 във войната в Украйна и са били взети решения за модернизирането му.

Концернът, както постоянно, реагира бързо на забележките: в най-кратки периоди избрахме механически решения, изработихме първообраз и го демонстрирахме на представители на съветското министерство на защитата. Одобрените механически решения в този момент се вкарват в плановата документи на автомата, акцентира той, представен от Българска телеграфна агенция.

Разработеният от " Калашников " автомат АК-12 за съветските въоръжени сили е с диаметър 5,45 мм и усъвършенствана акуратност спрямо предходните си версии.

Концернът " Калашников " е глобен от Съединени американски щати през 2014 година, когато Русия нахлу и анексира украинския полуостров Крим. Тази година Европейски Съюз и Обединеното кралство също постановиха наказания против концерна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР