Русия е изтеглила корабите си от българската икономическа зона в

...
Русия е изтеглила корабите си от българската икономическа зона в
Коментари Харесай

Русия е изтеглила корабите си от българската икономическа зона в Черно море

Русия е изтеглила корабите си от българската икономическа зона в Черно море. Това заяви началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов. Окончателното решението за създаване на инфраструктура за военослужещите от многонационалната бойна група ще бъде импортирано в Народното събрание, съобщи пък министъра на защитата. Освен региона на Кабиле, който съгласно военни специалисти е желан, се разискват и други места. 

Според Тодор Тагарев няма място за терзание измежду хората в региона визирайки подписката подета в Ямбол. Министърът на защитата и през днешния ден не сподели какъв е произхода на дрона открит край Тюленово.

" За дрона ще оставим още няколко дни преди да приказваме. За мен това беше безусловно безконтролно държание по какъв начин някои хора си упражняваха остроумието за сметка на българската войска ", съобщи Тагарев.

" Наистина фрагментите с цигарата, интерпретациите с потника не са удачни и изместиха фокуса от това, че военослужещите в една високорискова обстановка са се справили професионално и отговорно без последици за екипа, без последици за жители или инфрасатруктурата. Действали сме по отношение на нормативите, дори сме ги съкратили, с цел да бъдем в удачно време. Нито може да се приложи процедура за неутрализиране на незнаен арсенал, не може да се приложат процедурата на суша ", сподели адм. Емил Ефтимов, шеф на защитата.

Няма юридически спънки съветски военни кораби да минават през българската икономическа зона. Това разясни началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР