Русия е изстреляла повече от хиляда ракети срещу украинска енергийна

...
Русия е изстреляла повече от хиляда ракети срещу украинска енергийна
Коментари Харесай

След над 1000 ракети по Украйна, Кличко предупреждава за апокалипсис като в холивудските филми

Русия е изстреляла повече от хиляда ракети против украинска енергийна инфраструктура, съобщи основния изпълнителен шеф на украинския енергиен оператор. 

Според Кудрицки системата към момента работи, макар че е претърпяла обилни вреди. 

Осем талази от съветски въздушни удари против сериозна инфраструктура съществено повредиха енергийната мрежа и доведоха до изключителна обстановка и прекъсване на тока в цялата страна.

Според енергийния оператор, това е най-големият удар против енергийна мрежа, който човечеството в миналото е виждало. 

Междувременно кметът на Киев предизвести за вероятен апокалиптичен сюжет таза зима, в случай че съветските въздушни удари продължат, само че приканва да не се изпада в суматоха.

" Киев може да загуби електрозахранването, водоснабдяването и топлоподаването. Възможно е да настъпи апокалипсис като в страшните холивудски филми, когато в домовете няма да може да се живее при ниски температури. Но ние се борим и вършим всичко допустимо, с цел да не се случи това. Борим се и няма да се предадем! Съществува недостиг. Нуждаем се от промишлени топлинни вентилатори; нуждаем се от генератори. Нуждаем се от помощ в доста области, с цел да преминем през тази сложна зима, най-трудното време след оповестяването на независимостта ", сподели кметът на Киев Виталий Кличко.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР