Русия е изпратила два бомбардировача, които са способни да пренасят

...
Русия е изпратила два бомбардировача, които са способни да пренасят
Коментари Харесай

Русия изпрати бомбардировачи да охраняват небето над Беларус

Русия е изпратила два бомбардировача, които са способни да придвижват нуклеарно оръжие, да охраняват небето над Беларус. За това оповестиха управляващите в Минск, представени от международните организации.

Двата самолета Ту-22 М3 са били съпроводени и от изтребители Су-30 СМ на съветските и беларуските военновъздушни сили. По данни на Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция, задачата е била за да покаже околните връзки сред двете страни сега на напрежение сред Москва и Запада. Това е третата сходна демонстрация в границите на последния месец.

Действията на Русия и Беларус идват в миг, в които и двете страни са в изострени връзки с НАТО, Европейски Съюз и Съединени американски щати. Причините за това са по границата с Украйна и м на границата на страните от Европейски Съюз и Беларус.

Преди дни представители на управляващите в Киев показаха паника от вероятността територията на Беларус да бъде употребена като насочна точка на съветска офанзива против Украйна. До момента Русия отхвърля да има проекти за офанзива, само че употребява обстановката, с цел да към Съединени американски щати и НАТО за ограничението на военната им интензивност в Източна Европа.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР