Русия е изготвила списъци с 40 000 бойци от сирийската

...
Русия е изготвила списъци с 40 000 бойци от сирийската
Коментари Харесай

Русия набира наемници от Сирия

Русия е изготвила описи с 40 000 бойци от сирийската войска и съюзническите милиции, които ще бъдат сложени в подготвеност за разполагане в Украйна, заяви през днешния ден боен наблюдаващ, представен от Франс прес.

Кремъл съобщи предходната седмица, че доброволци, в това число от Сирия, са добре пристигнали да се бият дружно с съветската войска в Украйна.

Сирийската обсерватория за правата на индивида заяви, че съветски офицери в съгласуваност със сирийската войска и съюзническата милиция са основали бюра за регистрация в региони, следени от режима.

„ Повече от 40 000 сирийци са се записали, с цел да се бият дружно с Русия в Украйна до момента “, сподели господин Рами Абдел Рахман, който оглавява основания в Обединеното кралство наблюдаващ, който има необятна мрежа от източници в Сирия.

Москва набира сирийци, придобили военен опит по време на 11-годишната революция в Сирия, с цел да поддържа нашествието в Украйна, която стартира на 24 февруари.

Руските офицери, ситуирани като част от силите, изпратени от Москва в Сирия през 2015 година в поддръжка на Дамаск, са одобрили 22 000 от тях, сподели Абдел Рахман.

Тези бойци са или бойци, привлечени от елементи на постоянната войска, или от прорежимни полицаи, които имат опит в уличните войни и са получили съветско образование.

В страна, където бойците печелят сред 15 щатски $ (20,50 сингапурски долара) и 35 $ на месец, Русия им даде обещание заплата от 1100 $, с цел да се бият в Украйна, заяви Обсерваторията.

Те също по този начин имат право на 7700 щатски $ за обезщетение за пострадвания, а фамилиите им - на 16 500 щатски $, в случай че бъдат убити в борба.

Други 18 000 мъже са се записали в ръководещата партия Баас на сирийския режим и ще бъдат тествани от групата Вагнер, съветски частен боен реализатор, обвързван с Кремъл, написа мониторът.

Обсерваторията съобщи, че към момента няма доказани известия за сирийски новобранци, заминаващи за Украйна.

Представител на сирийското държавно управление отхвърли устрема за набиране на личен състав, разказан в детайли от Обсерваторията.

„ Досега не са записани имена, бойци, регистрирани в някакви центрове, нито някой е пътувал до Русия, с цел да се бие в Украйна “, сподели господин Омар Рахмун от Комитета за национално помиряване за Агенция Франс Прес.

Сирийските наемници към този момент са воювали на противоположни страни в задграничните спорове в Либия и Нагорни Карабах.

Сирия послужи като полигон за тестване на съветската военна тактика в Украйна, като доста от тактиките на Москва там черпят от военния й опит в Сирия, където тества множеството от оръжейните си системи.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР