Русия е готова за диалог със Съединените щати. Това посочва

...
Русия е готова за диалог със Съединените щати. Това посочва
Коментари Харесай

Путин в новогодишно пожелание към Тръмп: Русия е готова за диалог със САЩ

Русия е подготвена за разговор със Съединените щати. Това показва в новогодишното си благопожелание към Доналд Тръмп съветският президент Владимир Путин. В известието си съветският държавен глава акцентира, че „ руско-американските връзки са най-важният фактор за обезпечаването на стратегическа непоклатимост и интернационална безопасност”, както и че Русия е отворена за разговор със Съединени американски щати по значимите тематики.

Освен към Тръмп, Путин е изпратил новогодишни пожелания и на Джордж Буш-младши, заяви ТАСС.
US подводница в съветска база? И на кино Путин не харесва това На конференция съветски публицист помоли президента да разяснява сюжета на холивудския филм „ Унищожителят ”
Коледни и новогодишни поздравления от съветския президент получи и Еманюел Макрон. В тях Пуин показва, че връзките сред двете страни имат огромен капацитет, доказан от срещите и договарянията сред двамата президенти.

А в поздравления до сирийския президент Башар Асад съветският президент дава обещание Русия „ и отсега нататък по всякакъв начин да спомага на държавното управление и народа на Сирия в битката против силите на тероризма, в отбраната на държавния суверенитет и териториалната цялост” на страната. Руският водач пожелава на сирийците допустимо най-скорошно завръщане към мирния, сполучлив живот, добавя неговата пресслужба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР