Русия е готова на разговори със САЩ и НАТО за

...
Русия е готова на разговори със САЩ и НАТО за
Коментари Харесай

Шолц и Путин преговаряха над 3 часа на Голямата маса в Кремъл

Русия е подготвена на диалози със Съединени американски щати и НАТО за ограничавания в разположенията на ракети и военната бистрота. Това разгласи Владимир Путин по време на днешната конференция с Олаф Шолц в Кремъл.

Разговорите сред двамата водачи са траяли над три часа, като са почнали на четири очи и са траяли по време на работна закуска съгласно ТАСС. Двамата държавни водачи водеха диалога на прословутата към този момент Голяма маса в Кремъл, която стана обект на внимание и при визитата на френския президент Еманюел Макрон предходната седмица в Москва. Причината за дистанцията, обезпечена от масата на договарянията е същата, както и при Макрон. Шолц заявява авансово, че отхвърля да му бъде изработен PCR тест в Русия, поради опасения негов генетичен материал да не попадне в " съветски ръце ".

Изявлението на Путин след срещата с немския канцлер идва на фона на новината от през днешния ден, че част от военните, взели участие в учения покрай границата с Украйна, се връщат в поделенията си. Руското външно министерство разгласява и фрагменти, показващи по какъв начин бойни машини напущат мястото на ученията.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР