Русия е готова да се върне обратно на масата на

...
Русия е готова да се върне обратно на масата на
Коментари Харесай

Путин е съгласен за преговори на високо равнище след призива на Зеленски

Русия е подготвена да се върне назад на масата на дипломацията и да води договаряния на високо равнище с Украйна. Това е споделил президента Владимир Путин по време на диалози с китайския си сътрудник Си Дзинпин. Информацията бе обявена от китайската държавна телевизия CCTV.
Подаването на ръка от страна на Кремъл идва на фона на апелите на китайския президент, който обаче напълно наскоро съобщи, че Пекин няма да взе участие в налагането на саснкции и заплаши с стопански последици.

„Съединените щати и НАТО дълго време пренебрегваха рационалните опасения за сигурността на Русия, неведнъж пренебрегваха своите задължения и продължаваха да напредват във военното разполагане на изток, оспорвайки стратегическата последна линия на Русия “, сподели Путин на китайския си сътрудник.

Обявеното от Путин желание идва и след апела на украинския президент Володимир Зеленски и се случва на фона на продължаващата от Москва инвазия. Руските военни стигнаха Киев и танкове влязохаа в столицата на Украйна рано тази заран.

frognews.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР