Русия е готова да съдейства на България с разследване на

...
Русия е готова да съдейства на България с разследване на
Коментари Харесай

Русия е готова да помага на България за разследване на експлозии в оръжейни складове

Русия е подготвена да спомага на България с следствие на детонациите в оръжейни хранилища, в случай че получи надлежно питане. Това заяви говорителката на съветското външно министерство, Мария Захарова.

„ Ако съответстващите съветски управляващи получат надлежно питане, те ще го обмислят навреме “ сподели тя, представена от ТАСС.

Захарова означи, че не желае да прави изказване, свързани с руско-българските връзки. „ Действахме в сходство с правилото на кооперация, колаборация, развиване на връзките в разнообразни сфери, естествено, основано на главните правила на интернационалното право “, разяснява още говорителката.

Вчера съветският дипломат в България, Елеонора Митрофанова, бе привикана от външното ни министерство за диалог с вицепремиера в оставка Екатерина Захариева. По време на полемиките са разисквани необятен кръг от въпроси, в това число гърмежите в български оръжейни заводи.

След срещата външното министерство излезе със особено изказване, в което осведоми, че още един съветски посланик е разгласен за личност нон грата и би трябвало да напусне България.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР