Русия е готова да разговаря с Украйна, но ще продължи

...
Русия е готова да разговаря с Украйна, но ще продължи
Коментари Харесай

Лавров убеждава, че Русия ще плати данъка за своята независимост

Русия е подготвена да беседва с Украйна, само че ще продължи интервенцията по заличаване на застрашаващата я инфраструктура и въоръжение. Това декларира съветският външен министър Сергей Лавров в изявление за съветски и задгранични медии, което съветските организации популяризират. Не се показват организациите пред които е обещано изявлението.

" Готови сме да беседваме, само че ще продължим интервенцията си, тъй като не можем да си позволим да държим в Украйна инфраструктура, която заплашва съветската сигурност ", съобщи министърът.

Той акцентира, че интервенцията в Украйна е " във връзка с унищожаването на инфраструктурата, която ни заплашва, ще бъде доведена до дъно ". Самият Лавров също признава за дадени жертви и от съветска страна, като показва, че дейности се водят единствено и само против военна инфраструктура.

Санкциите на западните страни той дефинира като налог върху независимостта на Русия, само че тя няма да се подчини на Запада.

" Ако те чакат, че в този момент, след протичащото се, светът ще бъде друг, а Русия ще седне под скамейката и ще се подчини на диктата - това е калкулация с несъответствуващи средства. Трябва да помним историята си: в никакъв случай не сме сключвали съглашения под диктат ".

Темата за нуклеарната война

Западът се нуждае от тематиката за нуклеарната или Третата международна война, с цел да поддържа русофобията, изложи тезата си Сергей Лавров и увери, че не Русия изкарва тематиката за нуклеарен конфликт.

" Тя (темата за нуклеарната или Третата международна война) явно е нужна, с цел да се държи обществеността на Запад в такова непрекъснато напрежение, с цел да продължи русофобията ", казваа Лавров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР