Русия е готова да преговаря с всички страни в конфликта

...
Русия е готова да преговаря с всички страни в конфликта
Коментари Харесай

Много украинци предпочетоха да празнуват Рождество Христово днес, вместо на 7 януари

Русия е подготвена да договаря с всички страни в спора в Украйна, само че Киев и неговите западни поддръжници отхвърлиха да вземат участие в диалози. Това съобщи съветският президент Владимир Путин в телевизионно изявление. Той е уверен, че 99.9 % от руснаците са подготвени да жертват всичко в името на родината.

" Смятам, че действаме в вярната посока, пазиме своите национални ползи ", съобщи Владимир Путин. Според него в основата на спора в Украйна стоят опитите на Запада да раздра историческа Русия. А нашата цел е да обедними съветския народ, сподели Путин.

Той е убеден, че съветските сили ще могат да унищожат Противовъздушна отбрана комплексите Пейтриът, които Вашингтон даде обещание на Киев. Тази система е остаряла и не работи както съветската С-300, разяснява съветският президент.

Тази година доста православни украинци скъсаха с традицията да посрещат Рождество на 7 януари като Русия и честват на 25 декември дружно с католиците и протестантите. Независимата от московската патриаршия и основана през 2018-а, Православна черква на Украйна за първи път позволи да се чества на тази дата.

Сутринта във всички региони на Украйна беше оповестена въздушна паника. Съобщава се за два гърмежа в Киев. Те последваха съветските удари против Херсон, взели минимум 10 жертви и десетки ранени.

Свободата има висока цена, само че цената на робството е още по-висока, означи в коледното си обръщение украинският водач.

" Ще честваме както постоянно. Ще се усмихваме и радваме както постоянно. С една разлика: няма да чакаме знамение, тъй като сами го сътворяваме. Христос се роди! Прославете го! ", съобщи Володимир Зеленски, президент на Украйна.

Според генералния щаб на украинските сили, до момента съветската войска е дала 102 500 жертви.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР