Русия е готова да помогне за прекратяване на конфронтацията между

...
Русия е готова да помогне за прекратяване на конфронтацията между
Коментари Харесай

Путин:Русия е готова да помогне за прекратяване на конфронтацията между Израел и Палестина

Русия е подготвена да помогне за преустановяване на борбата сред Израел и Палестина, сподели Путин. Това заяви Кремъл, представен от Ройтерс.

Русия е подготвена да помогне

“Владимир Путин осведоми Нетаняху за стъпките, които Русия подхваща, с цел да спомогне за нормализиране на обстановката, попречване на по-нататъшна ескалация на насилието и на филантропична злополука в линията Газа ”, уточни съветското президентство.

Путин разиска рецесията с водачите на Иран, Египет, Сирия и Палестинската автономност. Той съобщи, че всяка форма на принуждение против мирни жители е неприемлива.

“Руският президент изрази откровени съболезнования на роднините и околните на починалите израелци и акцентира, че изрично не приема и осъжда всевъзможни дейности, жертва на които става мирното население, в това число дами и деца ”, акцентира преслужбата на Кремъл, представена от ТАСС.

На израелската страна бяха показани основните моменти от днешните телефонни контакти с водачите на Палестина, Египет, Иран и Сирия ”.

Той изрази безпокойствие от пагубното повишаване на броя на цивилните жертви в Газа и вероятното прерастване на спора в районна война.

Путин съобщи, че е подготвен да “координира напъните си с всички градивни сътрудници, с цел да се постави завършек на военните дейности допустимо най-скоро.

Байдън желае да “смаже ” Путин

Байдън даде обещание да сплоти Европа, с цел да смаже Путин.

Президентът на Съединени американски щати съобщи в изявление за CBS, че желае да възстановява обстановката в Близкия изто. То желае също и да сплоти Европа, с цел да смаже съветския президент Владимир Путин. Байдън съобщи, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат, с цел да реализира тези цели.

“Представете си, че успеем да реализираме триумф в Близкия изток и да възстановяваме връзките си.Представете си какво би станало, в случай че обединим цяла Европа и Путин най-сетне бъде смачкан. За да не може да основава проблемите, които провокира. Имаме голяма опция да създадем този свят по-добро място ”. Това съобщи Джо Байдън на въпрос дали възнамерява да се кандидатира още веднъж за президент.

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР