Русия е готова да обсъди възможността за включване на системите

...
Русия е готова да обсъди възможността за включване на системите
Коментари Харесай

Москва се съгласи да обсъди включването на системите "Кинжал" и "Посейдон" в Договора за СТАРТ

Русия е подготвена да разиска опцията за включване на системите „ Кинжал “ и „ Посейдон “ в бъдещия контракт за понижаване на нападателните оръжия, само че тя ще повдигне личните си въпроси към американската страна, съобщи външният министър Сергей Рябков.

"Що се отнася до новите системи, американците са споделили и те не спорят с това, че "Сармат " и "Авангард " попадат в обсега на бъдещото съглашение, в случай че то остане в действие сега на въвеждане на тези системи в бойно дежурство ", сподели той.

„ Имаме отворена позиция по въпроса с "Кинжал ", "Буревестник " и "Посейдон " и сме подготвени да обсъдим тези тематики, само че в необятния подтекст на разговора за стратегическа непоклатимост, което значи, че ние от своя страна ще повдигаме въпроси към Съединените щати, които ни интересуват “, добави Рябков, като означи, че има„ доста такива проблеми “.

Досега, съгласно него, от американска страна, "освен лозунги и опити за изнасилване на съветската политика ", Русия "не е видяла нищо ".

По-рано президентът Владимир Путин съобщи, че Москва е подготвена да удължи START-3 без никакви условия.

Припомняме, че в известие до Федералното заседание през март 2018 година Путин приказва за развиването на редица от най-новите оръжия в Русия.

Държавният глава заяви, че хиперзвуковата ракетна система "Кинжали ", лазерните системи "Пересвет ", тежката междуконтинентална ракета "Сармат ", подводницата-безпилотник "Посейдон " и спешната ракета с безграничен обсег с нуклеарна енергетическа установка "Буревестник " ще влязат във войските през идващите години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР