Русия е готова да обсъди разумни компромиси за разрешаване на

...
Русия е готова да обсъди разумни компромиси за разрешаване на
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев предлага нов световен ред за защита на руските интереси

Русия е подготвена да разиска рационални взаимни отстъпки за разрешаване на актуалната интернационална рецесия, при изискване че се вземат поради нейните ползи, съобщи Дмитрий Медведев, заместник-председател на съветския Съвет за сигурност.

„ Наистина сме подготвени да търсим рационални взаимни отстъпки, както неведнъж е заявявал президентът на Русия. Те са вероятни, само че при разбирането на няколко съществени момента “, написа Медведев в публикация, оповестена в „ Российская газета “.

Той изясни, че ползите на Русия „ би трябвало да се регистрират колкото е допустимо повече: по принцип към този момент не би трябвало да има никакъв антирусизъм, в противоположен случай нещата рано или късно ще завършат доста зле “.

Освен това, съгласно Медведев, „ всички мъчно реализирани резултати от тоталната борба би трябвало да бъдат затвърдени в нов документ от вида на Хелзинкския акт, с който приключи фамозната конференция от 1975 година “.

В същото време, сподели той, Финландия, като страна от НАТО, не може да бъде място за осъществяване на такава среща.

Освен това, сподели заместник-секретарят на съветския Съвет за сигурност, ще е належащо „ деликатно събиране на Организация на обединените нации и другите интернационалните организации “.

„ То е допустимо единствено при цялостно ценене на правата на непрекъснатите членове на Съвета за сигурност, в противоположен случай ще бъде изцяло неефективно “, акцентира Медведев.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР