Русия е готова да гарантира живота на националистите, предали оръжие

...
Русия е готова да гарантира живота на националистите, предали оръжие
Коментари Харесай

Русия гарантира живота на бойците от Мариупол, които предадат оръжие

Русия е подготвена да подсигурява живота на националистите, предали оръжие в Мариупол, сподели генерал-полковник Михаил Мизинцев, началник на Националния център за ръководство на защитата.

„ Според радиоприхващанията е правдиво открито, че в града националистите водят интензивни договаряния с Киев за деблокиране на Мариупол и изпращане на подкрепление, защото схващат, че не са в положение да изпълнят дилемите си без него “, сподели Мизинцев.

Според него през последните три дни интензивността на договарянията се е нараснала доста, при което диалозите и от двете страни протичат " в извънредно груби тонове ".

„ От една страна, неонацистите в Мариупол усещат безнадеждността на сегашната обстановка, а въпреки това, Киев схваща невъзможността да окаже каквато и да е помощ “, добави генералът.

В същото време украинските управляващи се пробват да убедят бойците, че би трябвало да станат образец за устойчивост, да се пожертват за обща победа и ще им бъде даден статут на „ Мариуполски мъченици “.

„ Задължително е направена ангажимента, че с цел да изпълнят тази „ велика “ задача, националистите разполагат с над 200 хиляди цивилни, които могат да употребяват „ в цялостна степен “ като „ жив щит “. Тази позиция е съгласувана с управлението на Украйна. Това е прецизен откъс от поредност радиоприхващания” – сподели Мизинцев.

Руската страна, разбирайки наличието и следствията от тези договаряния, публично се обърна към управляващите в Киев и ги осведоми преди два дни, че е подготвена да отвори филантропични коридори и „ освободи всички ваши бандити във всяка посока, с цел да избави града и хората от тези по този начин наречени мъченици, които към този момент се популяризираха с взривяването на детска градина, две учебни заведения, родилен дом и постройката на Драматичния театър”.

В отговор Москва е получила безапелационен отвод от високопоставените чиновници в Киев.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР