Русия е дислоцирала около 70 на сто от военната мощ,

...
Русия е дислоцирала около 70 на сто от военната мощ,
Коментари Харесай

Русия е струпала около 70% от военната мощ за масирано нахлуване в Украйна?

Русия е дислоцирала към 70 на 100 от военната мощност, от която счита, че ще се нуждае за масирано навлизане в Украйна, и праща към границата на своята съседка спомагателни тактически батальони.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 194
Това обявиха през вчерашния ден двама представители на Съединени американски щати, поискали анонимност, съобщи Ройтерс.

За последните две седмици броят на батальоните от тактически групи се е нараснал от 60 на 83 и други 14 на са път.

Що се отнася досега на нашествието прогнозите сочат, че най-ниската приземна температура ще ще бъде достигната към 15 февруари, което ще разреши напредването на съветската офроуд транспортна техника.

Тези атмосферни условия ще се запазят до края на март, които значи, че прозорецът за дипломация се затваря, настояват източниците.

Те не показват доказателства за своите догатки.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 194  Германия разисква дали да прати още бойци в Литва Германия разисква дали да прати още бойци в Литва  Хиляди излязоха по улиците на втория по величина украински град, с цел да заявят: Хиляди излязоха по улиците на втория по величина украински град, с цел да заявят: " Харков е Украйна "  Президентът Макрон разиска обстановката към Украйна със Столтенберг и Джонсън Президентът Макрон разиска обстановката към Украйна със Столтенберг и Джонсън
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР