Русия е атакувала с дронове зърнен терминал на украинско черноморско

...
Русия е атакувала с дронове зърнен терминал на украинско черноморско
Коментари Харесай

Русия атакува с дронове зърнен терминал на пристанище в Одеска област

Русия е атакувала с дронове зърнен терминал на украинско черноморско пристанище в Одеска област през миналата нощ, съобщи Българска телеграфна агенция.

Има непосредствена опасност от удари с дрон, предизвестяват украинските военновъздушни сили

Началникът на Одеската регионална военна администрация Олег Кипер заяви в канала „ Телеграм “, че са унищожени 22 дрона, като два от тях са поразили административна постройка в пристанищния комплекс.

На този декор Турция се съгласи да даде „ зелена светлина “ на Стокхолм за участие в НАТО

„ През нощта терористичната страна извърши мощна офанзива с дронове в южната част на Украйна. Врагът изпрати няколко талази от дронове „ Шахед-136 “ от Черно море. Противовъздушната защита осуети вражеския проект да се нападна зърнен терминал в едно от пристанищата в Одеска област. Южните сили за противовъздушна защита унищожиха 22 дрона, два дрона удариха административна постройка в границите на пристанищните уреди “, сподели Кипер.

Той заяви също, че отломките от свалените дронове са предизвикали пожар на два пристанищни терминала, един от които е бил зърненият.

„ Те са стигнали доста по-далеч, в сравнение с се допуска “, споделя ръководителят на украинското военно разузнаване Кирило Буданов

Според ръководителя на военновъздушната защита огънят е бил навреме сподавен, като не се оповестява за съдбовни вреди или за жертви.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР