Русия два пъти е освобождавала България - през 1878 г.

...
Русия два пъти е освобождавала България - през 1878 г.
Коментари Харесай

Митрофанова с безобразно нагла гавра срещу България: Освободихме ви два пъти - 1878 г. и 1944 г.! А заради солидарността си с ЕС и НАТО ще страдате!

Русия два пъти е освобождавала България - през 1878 година и през 1944 година Тази неистина, освен това с безочлив възторг изрече рашисткият дипломат Елеонора Митрофанова по време на двудневна конференция на тематика " България - Русия ", която се организира през днешния ден и на следващия ден в Парк хотел " Москва " в София.
 
" Пълното послушание на евроатлантическата взаимност, според мен, доста пречи на икономическото развиване на България. Отказът от градеж на АЕЦ " Белене ", затварянето на два блока в АЕЦ " Козлодуй ", отводът от Южен поток лиши България от 7000 работни места и от в действителност енергиен хъб на Балканите ", съобщи Митрофанова, представена от " 24 часа ". 
 
" За интервала си на участие в НАТО и Европейски Съюз, тя (България, бел.ред.)напълно се интегрира в западните структури и механизми. Получаваните от европейските структури богатства, оптимално сътвориха на България поле да маневрира по основни посоки в руско-българските връзки ", сподели още тя.
 
Коментира и българската реакция на войната в Украйна - България е подхванала рекорден брой вражески дейности по отношение на двустранните ни връзки, обърна внимание и на решението на Народно събрание от преди две седмици да окажем военно-техническа помощ на Украйна.
 
Тя изрече признателност на " болшинството от българите ", които се отнасяли съгласно нея положително към Русия. Цитира обаче и резултатите от последните избори, съгласно които водещите партии не са насочени към Руската федерация и заключи обстановката като " безрадостна картина ".  Представи и статистика, че от първото " избавление " в страната ни има 500 паметника, а от второто - 180. 
 
В речта си Митрофанова разяснява и външнополитически тематики. Коментира и българската реакция на войната в Украйна - България е подхванала рекорден брой вражески дейности по отношение на двустранните ни връзки, обърна внимание и на решението на Народно събрание от преди две седмици да окажем военно-техническа помощ на Украйна.
 
Тя изрече признателност на " болшинството от българите ", които се отнасят положително към Русия. Цитира обаче и резултатите от последните избори, съгласно които водещите партии не са насочени към Руската федерация и заключи обстановката като " безрадостна картина ".
 
" Разрушаването на Запада стартира през 2008 година при рецесията, която подкопа доверието към водачеството на Запада. Той стартира да ни постанова новата студена война. Имаше прозорец, в който можеше да се договорим до към 2013 година Този прозорец не беше употребен. През 2014 година Западът направи държавен прелом в Киев в опит да подкопае стабилността на Русия и да си върне хегемонията. Западът изгуби своите военни, политически и морални позиции, в това число моралния си дирек (имам поради християнството) и стартира контраофанзива. Войната стана неизбежна, въпросът беше по кое време и къде. В същото време не бяха решавани световните проблеми за климата, енергетиката, миграцията, неравенството. Дойде обстановката с коронавирус. Той беше употребен като знаме на войната в продължение на две години ", продължи с кремълските опорки Митрофанова.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР