Русия днес е толкова непобедима, колкото е била и по

...
Русия днес е толкова непобедима, колкото е била и по
Коментари Харесай

Путлер откри учебната година: Русия е непобедима като във Втората световна!

Русия през днешния ден е толкоз " непобедима ", колкото е била и по време на Втората международна война, съобщи Владимир Путин на среща с младежи във връзка началото на новата образователна година, съобщи Франс прес.

" Разбрах за какво спечелихме Великата отечествена война: невероятно е да победиш народ с подобен метод на мислене. Бяхме безусловно непобедими тогава и към момента сме ", съобщи съветският президент, който постоянно прави паралели сред войната против нацистка Германия и започнатата от него инвазия в Украйна.

Путин описа наличието на писмата, разменени сред татко му, който се е сражавал на фронта, и дядо му. Руският държавен глава съобщи, че е впечатлен от решителността на дядо си, който, откакто преди малко е изгубил брачната половинка си, убита във войната, подрежда на сина си: " Бий гадовете! ", съобщи Българска телеграфна агенция. 

" И през днешния ден такива фамилии съставляват голямото болшинство " от популацията, прибавя съветският президент.

Срещата на Владимир Путин с младежите съответства с началото на новата образователна година и началото на курсовете по патриотично образование, въведени малко след началото на нападението над Украйна.

Москва показва настъплението си против прилежащата страна като екзистенциална битка, обвинявайки украинската власт, че е в ръцете на антируски неонацисти и служи на Запада, решен да унищожи Русия, напомня Агенция Франс Прес. Освен това Путин счита анексирания през 2014 година Крим, както и окупираните източна и южна част на Украйна, за съветски земи, които в никакъв случай не е трябвало да бъдат присъединявани към друга страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР