Русия даде ултиматум на Алексей Навални да се върне от

...
Русия даде ултиматум на Алексей Навални да се върне от
Коментари Харесай

Русия плаши Алексей Навални със затвор

Русия даде ултиматум на Алексей Навални да се върне от Германия до на следващия ден или в противоположен случай го чака затвор, съобщи Ройтерс.
Федералната работа за осъществяване на наказванията упрекна през днешния ден Навални, че нарушава отговорностите си, произлизащи от условната присъда, която получи през 2014 година Критикът на Кремъл бе наказан условно на три години и половина затвор по дело за заграбване на пари.
"Получилото условна присъда лице не извършва предоставените му от съда отговорности и заобикаля контрола на инспекцията по осъществяване на наказванията ", се споделя в известието.
Изпратена му е през днешния ден призовка да се яви в инспекцията, тъй като в противоположен случай, според съветския углавен кодекс, условната му присъда може да бъде сменена с ефикасна.
В известието не се показва краен период, в който Навални да направи това. Опозиционерът обаче разгласява скрийншот на известието до юриста му, в което се споделя, че му се дава време до на следващия ден в 9 часа да се яви в службата в Москва.
Навални бе откаран през август за лекуване в берлинската болница "Шарите ". Германия и други западни страни споделят, че против него е осъществено нападение с нервнопаралитично вещество. Русия споделя, че не е виждала доказателства той да е бил отравян и отхвърли да е забъркана по какъвто и да било метод.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР