Русия абсолютно е подценила, игнорирала и дори се е отнесла

...
Русия абсолютно е подценила, игнорирала и дори се е отнесла
Коментари Харесай

Цветлин Йовчев: Русия абсолютно подцени, игнорира и се подигра със сигнала, получен от САЩ

Русия безусловно е подценила, пренебрегнала и даже се е отнесла присмехулно към сигнала за вероятен терористичен акт, който е бил получен от Съединени американски щати. А той е бил много съответен - в него се споделя, че евентуално ще е обвързван с концерт. Това е много добра тенденция, с цел да вземеш ограничения и да не допуснеш този атентат. Това съобщи някогашният началник на ДАНС и някогашен вътрешен министър Цветлин Йовчев пред NOVA.

По негови думи от това, което се вижда на фрагментите, личало огромна уязвимост. " Не може на концерт, на който се събират над 6 хиляди души, ти да нямаш обикновени ограничения за сигурост. Оказва се, че евентуално на мястото даже не е имало полицейски патрули, тъй като тези хора са влезнали и са изтреляли четири пълнителя от автомат калашников, взривили са граната - и през това време даже не е имало кой да им противодейства. Това значи, че наоколо изобщо не е имало полицейски сили ", разяснява Йовчев.

Той е безапелационен, че всяко едно място, на което се събират огромни групи хора, би трябвало да има своя проект за противопоставяне на терористични офанзиви. Според него тези проекти би трябвало да са част от общите на града и от националните - всяка една страна би трябвало да ги има, в това число и България. Именно там би трябвало да са прегледани всички сюжети на терористична офанзива.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР