Русенци не „пуснаха“ Лили Иванова да си тръгне от сцената,

...
Русенци не „пуснаха“ Лили Иванова да си тръгне от сцената,
Коментари Харесай

Лили Иванова побърка русенци, те не ѝ останаха длъжни ВИДЕО

Русенци не „ пуснаха “ Лили Иванова да си тръгне от сцената, преди да им изпее „ Щурче “. Голямата българска певица изнесе величествен концерт в сряда вечерта в дунавската ни столица, а многочислената аудитория в залата „ Арена Русе “ си потегли разчувствана от големия гений на своята фаворитка.

Още с идването си в Русе, Лили пусна в персоналния си фейсбук профил прелестни фотоси от центъра на града с неговите емблеми – Доходното здание и Паметника на свободата. Русенци още си спомнят превъзходния концерт, който тя изнесе през 2015 година, който в действителност бе първият в новата зала „ Арена “. Тогава не можеше да се откри свободно място, тъй като с изключение на от Русе дойдоха фенове на певицата от цяла Североизточна България. Сега, поради обстановката с ковид, за концерта бяха освободени единствено няколко бранша, само че публиката още веднъж бе многочислена. На музикалното събитие имаше хора от няколко генерации, а младите по никакъв начин не бяха малко.

Публиката стана на крайници, щом Лили се качи на сцената. Тя се появи в грациозен черен ослепителен тоалет, който обрисуваше стройната й фигура. Още с първите песни от залата започнаха да се чуват одобрителни гласове: „ Браво, Лили! “. Публиката същински се разчувства, до момента в който слушаше песента „ Присъда “ със затрогващия й текст: „ Съдете ме само най-после, последната ми дума ще е ария “. Бурно приветстваха и когато Лили запя: „ Искам те, забързана измежду хората. Искам те във момент на съзерцаване... “.

Пред русенската аудитория Лили Иванова извърши освен най-популярните си песни, а и нови части от последния си миниалбум „ Чуй душата ми “. На сцената тя бе с музикантите Ангел Дюлгеров (китари), Огнян Енев (пиано, тромпет и саксофон), Орлин Цветанов (цигулка), Веселин Веселинов-Еко (контрабас и бас китара), Росен Ватев (ударни) и вокалното трио „ ЛаТиДа “ (беквокали). Представяйки ги, огромната певица не пропусна да благодари на своя екип, а Веселин Веселинов-Еко назова басистът на България.

Три пъти Лили Иванова не можа да си тръгне и се върна на сцената, тъй като русенци бурно я приветстваха и не желаеха да се разделят с нея. Тя ги прикани да изпеят дружно „ Щурче “, „ Детелини “ и „ Панаири “ и хората запяха, въпреки че маските им пречеха.

„ За нас е чест и голямо наслаждение да сме пред вас. Благодаря за тези хубави цветя на сцената “, отвърна Лили на топлото отношение и почитание от страна на публиката.

На концерта можеше да влезе единствено със зелен документ за имунизиране и преболедуване или с отрицателен тест за коронавирус – PCR или антигенен тест. За облекчение на публиката в „ Арена Русе “ работеше и мобилна лаборатория, като хората заплащаха 10 лв. за тестването.

Националното турне на Лили Иванова стартира от Варна на 3 септември тази година. После концерти имаше в Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе. Финалните три спектакъла ще са на 14, 15 и 16 декември в зала 1 на НДК.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР