Русенци издирват младеж, когото винят в дръзки посегателства срещу коли.

...
Русенци издирват младеж, когото винят в дръзки посегателства срещу коли.
Коментари Харесай

Нагъл калпазанин тараши кола след кола в Русе

Русенци търсят юноша, който винят в дръзки похищения против коли. За случая сигнализира мъж в обществените мрежи през днешния ден. Той споделя фотография на млад мъж, който е сниман до паркирана кола. На един от фрагментите момчето е отворило вратата на машината, а в ръцете му се намират разнообразни движимости, явно измъкнати от нея.



" Някой да има информация за този пакостник, дето тараши коли нощно време? ", написа Диян Ц. Снимките, илюстриращи случката, демонстрират юноша с къса прическа, съвсем 0 номер, облечен с тъмни дънки и пай ръкав.

Ситуацията провокира вниманието на локалните, които споделят и своя опит с сходни апашки прояви.

" Ако е тоя, който си мисля, същият отараши на един мой другар колата, която беше паркирана тъкмо пред Второ РПУ. След като мина един-два месеца, познахме частите, сложени на персоналният автомобил на пишман крадеца! След като го хванахме на улицата и разпознахме частите, той си призна и даде обещание да не краде повече. Снимах го до колата му и дружно с присвоените елементи и му споделих, че разберем ли още веднъж да краде, ще го качим в обществените мрежи да стане за смях. Ако има по-ясни фотоси и е тоя същия, ще му обявявам фотосите! ", твърди мъж.

Подаден е сигнал и до Министерство на вътрешните работи. От локалната полиция лаонично декларират, че работят по случая.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР