Русенският университет е отличен със сертификат за качество в сектор

...
Русенският университет е отличен със сертификат за качество в сектор
Коментари Харесай

Русенският университет е отличен със сертификат за качество в сектор Международно измерение във висшето образование

Русенският университет е отличен със документ за качество в бранш "Международно измерение във висшето обучение " по време на Годишната валоризационна конференция, която е най-тържественото годишно събитие на Центъра за развиване на човешките запаси (ЦРЧР), оповестяват от висшето учебно заведение в Русе.

Церемонията по награждаването със документ за качество на организациите е била публично открита от Петьо Кънев - изпълнителен шеф на ЦРЧР.

Той е показал достиженията на програмата "Еразъм + " и програмата "Европейски корпус за взаимност ". Русенският университет получава за трети път отлична оценка за работата си по програмата "Еразъм+ ".

Висшето учебно заведение има подписани контракти със 73 университета от 23 страни. В отличения план сътрудници са единайсет университета от пет страни отвън Европейския съюз - Азербайджан, Армения, Виетнам, Грузия и Китай.

В рамките на неговото осъществяване са били осъществени общо 73 подвижности на студенти и преподаватели в двете направления. Общото задоволство от участниците - и от студенти, и от преподаватели, видно от наложителните им анкети, възлиза навръх 100 %, а оценката на организацията "Еразъм " на финалния доклад е 97 от 100 точки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР